Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Rasprava o mogućnostima korištenja fotonaponskih sustava u Trnskom E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 05 Studeni 2012 15:30

U lipnju smo pisali o projektu Solarno mapiranje Trnskog, koji u cilju ima osvještavanje stanovnika naselja Trnsko o mogućnostima i prednostima korištenja sunčeve energije. Kako bi se projekt realizirao DOOR i Živim u Trnskom organiziraju otvoreni sastanak sa svim zainteresiranima.

Ciljevi sastanka su: otkriti ima li među suvlasnicima interesa za pokretanje projekta fotonaponske elektrane na krovu zgrada, definirati opcije (iznajmljivanje krova, osnivanje tvrtke, osnivanje zadruge…), prednosti i nedostatke, te definirati osnovne korake kod pojedinih opcija.

Solarno mapiranje Trnskog

Sastanak će voditi DOOR, a na sastanku će detaljnije biti predstavljen cijeli projekt i web stranica projekta. Sastanak je namijenjen: svim zainteresiranim građanima, predstavnicima suvlasnika, upraviteljima zgrada, firmama koje se bave projektiranjem i ugradnjom FN sustava, državnim tijelima i institucijama uključenim u proceduru stjecanja statusa povlaštenog proizvođača, te tijelima lokalne i mjesne samouprave.

Zbog ograničenog prostora i lakšeg vođenja za sudjelovanje na sastanku potrebno je prijaviti se na tel. 01/4655-441 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s podacima: ime i prezime (osobno, naziv institucije ili firme) i uloga (suvlasnik, potencijalni investitor, predstavnik nekog tijela ili drugo). Sastanak će se održati u petak, 09.11. u 18 sati, u dvorani vrtića Trnsko, Trnsko 19.

Izvor: http://www.door.hr/

Tags:     solmap trnsko      DOOR      solarno mapiranje      Trnsko      FN sustavi      iznajmljivanje krova
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?