Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

HEP lansirao web stranicu elen E-mail
Autor Leo Jerkić   
Petak, 14 Prosinac 2012 17:29

HEP opskrba je lansirala novu web stranicu elen u sklopu svog projekta eMOBILNOST kojim HEP želi biti u skladu sa energetskom strategijom Europske Unije, a osnova projekta je ideja da se električna energija iz obnovljivih izvora energije koirsti kao pogonsko gorivo za električna vozila.

Brand ELEN je marketinška kovanica sastavljena od riječi Električna Energija pod kojim će se ubuduće razvijati prvi lanac stanica za punjenje električnih vozila. Na web stranici ELEN možete saznati sve o razvojnom projektu eMOBILNOSTI, dosadašnjim aktivnostima i fazama projekta, karakteristikama, učinkovitosti i punjenju električnih vozila, utjecaju na okoliš, odgovore na česta pitanja kao i bogatu galeriju slika. Stranica donosi zanimljivosti i nove vijesti iz svijeta elektromobilnosti. Sve o projektu eMOBILNOSTI pratite na web stranici http://elen.hep.hr/.

HEP s tvrtkom RWE surađuje na prijenosu znanja u izgradnji infrastruktrure za punenje električnih vozila, te im je dugoročni cilj po Hrvatskoj izgraditi stanice za punjenje električnih vozila. Osim toga HEP surađuje i s tvrtkom DOK-ING na konverziji vozila iz HEP-ovog voznog parka u električna vozila. U listopadu 2012. godine HEP je u suradnji sa Gradom Zagrebom i Hrvatskim dizajnerskim društvom raspisao natječaj za dizajn prve ELEN stanice za punjenje električnih vozila. Cilj natječaja je usvajanje idejnog rješenja za prvu ELEN stanicu za brzo punjenje električnih vozila, koje će služiti kao podloga za izvedbeno rješenje i izradu projektne dokumentacije.

Tags:     hep      elen      europska unija      emobilnost      električna vozila
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?