Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj za upotrebu obnovljivih izvora energije na području Grada Zadra E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 21:01

Grad Zadar objavio je Natječaj za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije – solarnih toplinskih sustava u kućanstvima na području Grada Zadra za 2013. godinu.

Obnovljivi.comPredmet natječaja je javno prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava Grada Zadra i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi zajedničkog sufinanciranja nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima.

Na temelju pristiglih prijava izvršiti će se odabir 36 prijava za sufinanciranje u iznosu do 60% prihvatljivih troškova po kućanstvu, ali ne više od 18.000,00 kuna (s PDV-om). Prihvatljivi troškovi ulaganja odnose se na troškove nabave i ugradnje solarnog toplinskog sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanje koji se sastoji od:

  • solarnog toplinskog kolektora s nosačima,
  • spremnika tople vode,
  • ostale opreme solarnog kruga: oprema za automatsku regulaciju, pumpna grupa – cirkulacijska pumpa, ekspanziona posuda i ventili (zaporni, nepovratni i sigurnosni), izolirani cjevovod i pribor za postavljanje, ne uključujući cijevni razvod tople vode do izljevnih mjesta ili potrošača, kao i cijevni razvod grijanja i pripadajućih grijaćih tijela unutar objekta.

Prijave je potrebno dostaviti na adresu Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša do 10. lipnja 2013. godine. Sve dodatne informacije moguće je pronaći na web stranici http://www.grad-zadar.hr/, ili dobiti telefonski na 023/208-042 ili 023/208-043, te na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja, prijavni obrazac i ostale potrebne dokumente moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.grad-zadar.hr/

Tags:     natječaj      Zadar      sufinanciranje      FZOEU      solarni toplinski sustavi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?