Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj 'Volimo Međimurje – koristimo obnovljive izvore energije' E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 17 Svibanj 2013 10:39

Međimurska županija objavila je Natječaj za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje međimurske županije u sufinanciranju projekta "Volimo Međimurje – koristimo obnovljive izvore energije" za 2013. godinu.

Obnovljivi.comPredmet natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje međimurske županija i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u sufinanciranju projekata ugradnje solarnih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja, te sustava za grijanje i pripremu potoršne tople vode na drvnu sječku/pelete ili pirolitičke kotlove na drva u 50 kućanstava ili više.

Opravdani troškovi nabave i ugradnje ovih sustava sufinancirati će se u iznosu do 48%, odnosno do maksimalnog iznosa od 14.400,00 kuna po kućanstvu (uključujući PDV). Razmatrati će se samo oni sustavi koji će se realizirati nakon donošenja Odluke o odabiru korisnika sredstava.

Rok za dostavu prijave je 31. svibanj 2013. godine, a prijave se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Međimurska županija, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec, uz naznaku: Volimo Međimurje – Koristimo obnovljive izvore energije – Ne otvaraj.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na kontaktima: Međimurska energetska agencija (MENEA) – http://www.menea.hr/, tel.: 040/395-559, 099/265-6398, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.medjimurska-zupanija.hr/

Tags:     natječaj      Međimurska županija      sufinanciranje      FZOEU      solarni kolektorski sustavi      drva sječa      peleti      pirolitički kotlovi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?