Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Bjelovar raspisao javni natječaj za OIE E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 04 Lipanj 2013 13:17

Grad Bjelovar raspisao je Javni natječaj za prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Bjelovara u subvencioniranju Projekta „Poticanja korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Grada Bjelovara“.

Cilj Natječaja je ugradnja:

  • sustava sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode/sustava sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode i potporu grijanju u 15 kućanstava,
  • sustava s kotlom na drvnu sječku/pelete ili pirolitičkim kotlovima na drva za pripremu potrošne tople vode i grijanje u 15 kućanstava,
  • sustava s fotonaponskim kolektorima i akumulatorima za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju (samostalni sustavi/off-grid) u 10 kućanstava.

Grad Bjelovar

Subevncija po pojedinom sustavu za korištenje OIE u obiteljskoj kući iznosi 50% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 15.000,00 kuna (s PDV-om), dok subvencija po pojedinom sustavu u višestambenoj zgradi iznosi 50% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 15.000,00 kuna (s PDV-om) po stambenoj jedinici (stanu). Dio od 25% troškova subvencionirati će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a drugi dio će subvencionirati Grad Bjelovar.

Prijave je potrebno dostaviti na adresu: Grad Bjelovar, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i uređenje prostora, Trg Eugena Kvaternika 2, 43000 Bjelovar, do 8. lipnja 2013. godine, a subvencija će biti dodjeljena za troškove nabave i ugradnje za koje je ispodtavljena konačna obračunska sizuacija ugradnja nakon datuma javne objave Natječaja (8. svibanj 2013. godine).

Detalje Natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na internet stranicama Grada Bjelovara, u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i uređenje prostora Grada Bjelovara, te na telefon 043/622-093 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.bjelovar.hr/

Tags:     natječaj      subevcije      Bjelovar      FZOEU      solarni toplinski kolektori      kotao na drvnu sječku i pelete      fotonapon      FN
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?