Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Sajam Pollutec Horizon E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 17 Listopad 2011 15:52

Na sajmu Pollutec Horizon, koji će se 30. studenog i 1. prosinca održavati u Parizu, organizirani su poslovni susreti na temu zelene tehnologije. Hrvatska gospodarska komora - županijska komora Rijeka, zajedno sa komorama mreže Nova Alpe Adria, koordinirala je sudjelovanje na poslovnom susretu nekoliko tvrtki iz regija: Friuli Venezia Giulia, Veneto, Koruška te Slovenije, Istre i Primorsko goranske županije.

Poslovne susrete na sajmu, u okviru europske poduzetničke mreže, organiziraju komore Pariza i Versailla, a zahvaljujući suradnji sa organizacijom UNIDO predviđa se sudjelovanje kompanija iz Afrike i Južne Amerike. Kompanije iz Europske Unije također će sudjelovati na susretu.

Za sudjelovanje na susretima, koji uključuju sektore okoliša, energije i čistih tehnologija, moguće je registrirati se do 4. studenog, a nakon tog datuma kompanije će moći iz on line kataloga odabrati partnere za razgovor. Službeni jezik susreta biti će engleski.

Kompanije koje sudjeluju na poslovnim susretima dužne su plaćati pristojbu, i to po cijenama od 100 eura za sudionike iz zemalja EU, te 119,60 eura za sudionike iz zemalja izvan EU.

Tags:     Pollutec Horizon      Francuska      HGK
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?