Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija - Energija. Razvoj. Demokracija. Uspješni pristupi za novu energetsku budućnost JI Europe E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 27 Travanj 2013 19:15

DOOR (društvo za oblikovanje održivog razvoja) će 13. svibnja 2013. u hotelu The Westin, Ulica Izidora Kršnjavog 1 u Zagrebu u Hrvatskoj, održati drugu međunarodnu konferenciju „Energija. Razvoj. Demokracija. Uspješni pristupi za novu energetsku budućnost jugoistočne Europe“ u organizaciji 8 partnera iz Hrvatske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije. Konferenciju će otvoriti predsjednik Republike Hrvatske gospodin Ivo Josipović, a sam događaj će okupiti predstavnike Energetske zajednice, njemačkog parlamenta, te nacionalnih parlamenata zemalja jugoistočne Europe i visoko pozicionirane vladine dužnosnike, stručnjake iz područja energetske učinkovitosti, ulagače, donatore, predstavnike medija i lokalne samouprave, poslovni sektor i organizacije civilnog društva.

Cilj regionalne konferencije je razmjena informacija i ideja, planiranje i oblikovanje političkog djelovanja potrebnog za suočavanje s rastućim globalnim i regionalnim pitanjima zaštite okoliša te izgradnja temelja za razvoj i provedbu održivih energetskih politika.

Konferencija je dio regionalne inicijative, koju provodi Mreža škola za političke studije u jugoistočnoj Europi (koje djeluju pod pokroviteljstvom Vijeća Europe) zajedno s DOOR-om, uz podršku Njemačkog društva za međunarodnu suradnju (GIZ) u okviru Otvorenog regionalnog fonda jugoistočne Europe - energetska učinkovitost (ORF-EE) u ime njemačkog Ministarstva za gospodarsku suradnju i razvoj (BMZ).

Interes za sudjelovanje može se iskazati do 30. travnja na slavica.robic (at) door.hr ili putem telefona ili faxa na 01/4655 441. U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Funkciju

3. Organizaciju/instituciju

4. Trebate li smještaj 12. i 13. svibnja

Tags:     društvo za oblikovanje održivog razvoja      konferencija      westin      door      zagreb      energija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?