Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

CROENERGY 2013 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 18 Srpanj 2013 17:50

Ovogodišnja konferencija održavati će se od 2. do 4. listopada u Tuheljskim toplicama, Hotel Well, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića.

Organizatori konferencije su Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), European Federation of Regional Energy and Environment Agencies (FEDARENE), te ManagEnergy, program Europske komisije. Na konferenciji se očekuje sudjelovanje javnog i privatnog sektora, financijaskih institucija uključenih u financiranje energetskih projekata, te predstavnika izvršne vlasti, znanstvenika, stručnjaka i energetskih agencija.

Središnji dio konferencija ima u cilju prikazati najbolju europsku praksu iz područja ESCO načina financiranja projekata, a u tehničkom dijelu očekuje se suradnja ministarstva gospodarstva poduzetništva i obrta, regionalnog razvoja i EU fondova, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Europske investicijske banke, Europske banke za obnovu i razvoj, te brojnih europskih agencija i financijskih stručnjaka.

CROENERGY 2013

Posebna pozornost biti će usmjerena na operativne programe za korištenje EU fondova, inovativnih oblika financiranja projekata, prezentaciju najboljih projekata iz Hrvatske i regije, te mogućnost upotrebe i razvoja tržišta biomase. Neke od najzanimljivijih tema na konferenciji biti će:

  • Kako uspješno pripremiti projekt za financiranje?,
  • Inovativni financijski modeli,
  • Povezivanje i suradnja poslovnog i javnog sektora na svim razinama,
  • Kreditne linije i specijalizirani fondovi za projekte OIE i energetske učinkovitost.

 

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se, što je moguće učiniti ovdje, a program same konferencija u potpunosti je moguće vidjeti ovdje.

 

Izvor: http://www.regea.org/

Tags:     konferencija      Croenergy      REGEA      FEDARENE      ManagEnergy
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?