Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Najava: IEEE Energycon 2014 u Dubrovniku E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 16 Rujan 2013 21:31

Fakultet elektrotehnike i računarstva, u suradnji s međunarodnom udrugom inženjera IEEE, poziva sve zainteresirane na međunarodnu konferenciju IEEE Energycon 2014 koja će se održati u u Dubrovniku od 13. do 16.5. 2014. godine.

Treće izdanje konferencije Energycon  biti će biti posvećeno izazovima današnjih i budućih energetskih sustava i tehnologija. Poseban naglasak biti će stavljen na koncepte i vizije smanjenje emisija CO2, održive sustave transporta, napredne energetske pretvorbe, istosmjerne sustave prijenosa energije te integracije ICT tehnologija. Konferencija će osim znanstvenog dijela poseban prostor posvetiti aktualnim projektima u industriji.

Za detaljni popis tema posjetite IEEE Energycon 2014.

Ovo je prvi put da Hrvatska organizira ovu konferenciju, a prethodna izdanja su održana u Bahrainu 2010. godine i Firenzi 2012. godine. S obzirom na izniman interes za ovaj događaj prethodnih godina (u Firenzi je konferenciji prisustvovalo 800 sudionika iz cijelog svijeta) u Dubrovniku očekujemo preko 500 uzvanika sa vodećih svjetskih Sveučilišta, te iz privatnog i javnog energetskog sektora.

Za sva pitanja i informacije obratite se organizacijskom timu na FER-u na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tags:     fakultet elektrottehnike i računarstva      ieee      energycon      konferencija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?