Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Treća i-Resev radionica E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 17 Prosinac 2014 16:18

i-Resev organizira treću ICT radionicu pod nazivom "Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije".

Riječ je o završnoj radionici organiziranoj u okviru istraživačkog projekta "ICT – podržana integracija električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije", koja će se održati 15. siječnja 2015. godine, od 8:30 do 14 sati, u Velikoj vijećnici Fakulteta strojarstva i brodogradnja Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica "Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije" organizira se s ciljem prezentacije rezultata istraživanja na i-RESEV projektu, te poticanja međusobne komunikacije između istraživača, tvrtki, lokalne uprave i vladinih organizacija.

Prof. dr. sc. Joško Deur, voditelj projekta i član organizacijskog odbora, otvoriti će radionicu pregledom aktivnosti i rezultata istraživanja, te perspektivom nastavka istraživanja i razvoja, nakon čega slijedi okrugli stol na temu elektromobilnosti i prezentacije na temu električnih vozila i energetskog planiranja, na kojima će predavanja održati domaći i inozemni predavači.

Tags:     i-RESEV      ICT      radionica      FSB      električna vozila      elektromobilnost
 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 12:45
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?