Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Tuzlanski sajam Energa se održava početkom lipnja E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 05 Veljača 2015 17:35

U Tuzli će se od 9. do 12. lipnja ove godine održati Međunarodni sajam energetike pod nazivom ENERGA.

U proteklim godinama sajam i konferencija ENERGA potvrdili su se kao uspješni i atraktivni poslovni događaji, te su se svrstali među najznačajnije manifestacije u oblasti energetike u BiH i regiji. Sajam ENERGA je mjesto susreta uglednih domaćih i međunarodnih kompanija i institucija koje svoja raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja, trendove i dostignuća moderne energetike te različite oblike poslovne suradnje, prezentiraju u stručnoj-relevantnoj javnosti. Organizacija Sajma omogućava izlagačima da u okviru poslovnih susreta B2B ostvare direktan kontakt i upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima. Interes i struktura poslovne i stručne javnosti za sudjelovanjem, potvrđuju stečeni ugled i poziciju programa ENERGA.

Sajam se bavi i tradicionalnom energetikom i obnovljivim izvorima energije uključujući solarnu energiju, vjetroelektrane, biomasu i energetsku efikasnost. Više informacija može se naći ovdje.

Tags:     tuzla      međunarodni sajam energetike      energa      bih      obnovljivi izvori energije
 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 12:00
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?