Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GEA International Geothermal Energy Showcase 2012 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 29 Ožujak 2012 18:05

Konferencija pod nazivom GEA International Geothermal Energy Showcase 2012 održati će se, četvrtu godinu za redom, 23. svibnja u Washingtonu. Cilj konferencije je predstavljanje međunarodnih projekata, zakonodavstava i razvoja vodećih geotermalnih tržišta.

GEA

Na konferenciji se očekuje sudjelovanje mnogih svjetskih stručnjaka, vladinih dužnosnika i predstavnika vodećih kompanija koje djeluju na području geotermalne energije.

Neki od govornika na konferenciji su: Adam O’Malley, direktor energetike i okoliša Odsjeka za ekonomiju, S.A.D., Pierre Audient, Svjetska banka, Pinsuda Alexander, Agencija za trgovinu i razvoj, S.A.D., Friedo Sielemann, savjetnik za energetiku i okoliš njemačkog veleposlanstva, Karl Gawell, izvršni direktor GEA-e.

Organizator konferencije je Udruženje za geotermalnu energiju , GEA (Geothermal Energy Association), u suradnji sa Agencijom za trgovinu i razvoj, S.A.D., Odjelom za energetiku, S.A.D., Agencijom za međunarodni razvoj, S.A.D. i američkom bankom Export-Import Bank.

Detaljan raspored konferencije moguće je vidjeti ovdje, a za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se ovdje.

 

Izvor: http://www.geo-energy.org/

Tags:     konferencija      GEA      geotermalna energija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?