Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Akreditacija novinara za Konferenciju Rio+20 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 12 Travanj 2012 14:49

Konferencija Ujedinjenih naroda o održivom razvoju Rio+20 doržavati će se ove godine od 20. do 22. lipnja u Rio de Janeiru u Brazilu. Ministarstvo zaštite okoliša i prirode informiralo je javnost o akreditacijama novinara.

RIO+20Krajnji rok za akreditaciju novinara je 14. svibanj 2012. godine, a postupak akreditiranja ovisi o statusu, pa tako oni koji već imaju akreditaciju za isvještavanje iz UN-a moraju obnoviti svoje akreditacije, a oni koji ih nemaju moraju popuniti zahtjev za prvo akreditiranje. Materijali potrebni za izdavanje akreditacija bi trebali biti na engleskom ili francuskom jeziku, a slanje na nekom drugom jeziku može usporiti izdavanje akreditacija.

Dopisnici koji su akreditirani za Konferenciju Rio+20 mogu se registrirati i za Forum o korporativnoj održivosti koji će se, u organizaciji Svjetskog sporazuma UN-a (UN Global Compact), održati od 15. do 18. lipnja 2012. u Rio de Janeiru. Smisao Foruma je povezivanje poslovnog sektora s predstavnicima UN-ovih tijela, nacionalnih, regionalnih i lokalnih vlasti te civilnog sektora u zajedničkom radu na temama Konferencije Rio+20.

 

Izvor: http://www.mzoip.hr/

Tags:     Rio+20      mzoip      konferencija      forum      UN
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?