Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GE bi trebao predvoditi kineski rast E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 01 Srpanj 2013 13:29

GE je potpisao sporazum o suradnji sa kompanijama Sinoma International Engieneering i Yingda International Leasing s ciljem pomoći razvoju iskorištavanja sunčeve energije u Kini.

Obnovljivi.comSporazum o suradnji uključuje tehnološko iskustvo, ugovore o financiranju i rukovođenju, s posebnim naglaskom na pitanja priljeva novca koji mogu utjecati na ugovore s inženjerima, vodstvom i građevinskim kompanijama kod velikih projekata fotonaponskih sustava.

GE, koji isporučuje središnje invertere posebno dizajnirane za tu granu industrije, kao što je ProSolar, očekuje da će pod ovim partnerstvom zaključiti svoj prvi ugovor u Kini do kraja godine. Samo partnerstvo povezuje najsposobnije kompanije koje bi trebale isporučiti snažna, pouzdana i financijski učinkovita rješenja od kojih bi pozitivan učinak tebale imati i okolne regije, izjavio je Bo Liu, predsjednik u GE Power Conversion China.

Prema Državnoj komisiji za razvoj i reformu, Kina je postavila cilj povećanja postavljenih fotonaposnkih sustava na 10 GW do kraja ove godine, što je tri puta veći cilj u odnosu na onaj iz 2012. godine.

 

Izvor: http://renews.biz/

Tags:     GE      Kina      ProSolar      razvoj      sunčeva energije      FN      fotonapon
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?