Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Općina Sućuraj potiče korištenje OIE u 2012. godini E-mail
Autor Leo Jerkić   
Nedjelja, 18 Ožujak 2012 20:02

U sklopu projekta Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u Općini Sućuraj, Općina Sućuraj i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavili su javni natječaj za podnošenje prijava fizičkih osoba za subvencioniranje ugradnje solarnih kolektorskih sustava na području cijele općine.

Natječajem se sufinanciraju ukupni troškovi opreme i ugradnje solarnog kolektorskog sustava u 50 kućanstava u iznosu od 41%, odnosno do maksimalnog iznosa od 12.300 kuna (uključujući PDV).

Dokumenti se moraju predati do 1. lipnja 2012. Godine u 12:00 sati, a više informacije uključujući i način kako ostvariti navedenu subvenciju možete naći ovdje.

Tags:     obnovljivi izvori energije      općina      sućuraj      fzoeu      solarni fotonaponski sustavi
 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 12:04
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com ?:"?

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?