Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Javna rasprava o Nacionalnom akcijskom planu za poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 23 Listopad 2012 16:29

U listopadu je na web stranicama projekta CENEP objavljen Prijedlog mjera za poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima u razdoblju od 2014. do 2016. godine. Prilikom izrade prijedloga korišteni su rezultati provedene ankete među građanima, organizirano je pet regionalnih fokus grupa, te niz okruglih stolova i radionica, koje slijedi i javna rasprava.

Od 24. listopada do 15. studenog održat će se niz od pet regionalnih fokus grupa s ciljem uključivanja lokalnih dionika (predstavnici sindikata, poslodavaca, lokalne uprave, udruga…) u raspravu o predloženim mjerama, mogućnostima korištenja predloženih mjera kao socijalnog amortizera za rastuće cijene energije i energenata, te za identifikaciju regionalnih prioriteta i njihovo uključivanje u provedbu mjera energetske učinkovitosti.

Cilj događanja je raspraviti sadašnji Prijedlog, te od lokalnih dionika dobiti povratne informacije i komentare koji će biti uvršteni u konačni prijedlog Nacionalnog akcijskog plana za poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima u razdoblju 2014. do 2016. godine.

Grupe će biti održane u Rijeci (24.10.2012.), Splitu (30.10.2012.), Osijeku (6.11.2012.), Čakovcu (9.11.2012.) i Zagrebu (15.11.2012.). prema priloženom programu. Detaljniju najavu događanja možete pročitati u pozivnom pismu.

 

Izvor: http://www.door.hr/

Tags:     CENEP      DOOR      NEAP      energetska učinkovitost      nacionalni akcijski plan
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?