Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Križevci raspisao natječaj za sufinanciranje OIE E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 29 Svibanj 2013 11:58

Grad Križevci raspisao je Natječaj za sufinanciranje ugradnje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba za 2013. godinu.

Obnovljivi.comPredmet natječaja je prikupljanje prijava za sudjelovanje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Grada Križevaca u sufinanciranju ugradnje sustava sa sunčevim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vode i potporu grijanju u namanje 68 kućanstava.

Nepovratnim novčanim sredstvima do 15.000,00 kuna (s PDV-om) po kućanstvu sufinancirati će se 50% troškova nabave i ugradnje opreme nastalih nakon 12. 12. 2012., što uključuje: sunčeve toplinske kolektore, toplinske spremnike, cirkulacijske pumpe kolektroskog kruga, automatiku, montažnu konstrukciju i pribor kolektorskog kruga bez cijevnog razvoda do slavina i grijaćih tijela.

Pisanu prijavu potrebno je dostaviti Upravnom odjelu za stambeno-komunalne djelatnosti grada Križevci do 1. srpnja 2013. godine.

Detalje natječaja i potrebnu dokumantaciju moguće je pronaći ovdje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti osobno u Upravnom odjelu za stambeno-komunalne djelatnosti ili putem telefona 048/628-942.

 

Izvor: http://www.krizevci.hr/

Tags:     natječaj      Križevci      sufinanciranje      solarni toplinski kolektori      FZOEU
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?