Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Upotreba OIE u kućanstvima Sisačko-moslavačke županije E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 07 Lipanj 2013 20:56

Sisačko-moslavačka županija objavila je Natječaj za dodjelu financijske pomoći u provođenju Projekta „Korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima Sisačko-moslavačke županije-2013“.

Financijska pomoć odobrava se za nabavu i ugradnju:

  • solarnih sustava u kućanstva za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vodi i grijanje,
  • sustava s kotlom na drvenu sječku/pelete ili s pirolitičkim kotlom na drva u kućanstvima za pripremu potrošne tople vode i grijanje.

Sisačko-moslavačka županijaTroškovi opreme i ugradnje navedenih sustava sufinancirati će se s nepovratim sredstvima u visini do: 20% opravdanih troškova vrijednosti investicije, do maksimalnog iznosa od 8.000,00 kuna po korisniku sredstvima iz proračuna sisačko-moslavačke županije, te 35,50% opravdanih troškova vrijednosti investicije do maksimalnog iznosa 12.000,00 kuna po korisniku sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Natječaj je otvoren do utroška sredstava planiranih za realizaciju ovog Projekta, a zahtjevi se razmatraju po redoslijedu zaprimanja. Zahtjev je potrebno dostaviti na adresu: Sisačko-moslavačka županija, Upravni odjel za obrt, malo i srednje poduzetništvo i turizam, S.i A. Radića 36, 44000 Sisak.

Dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 044/524-312, 044/523-583, 044/540-064 ili e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.smz.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      poticaji      Sisačko-moslavačka županija      solarni sustavi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?