Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Otvorena EE info galerija u Obrovcu E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 10 Srpanj 2013 15:06

U Obrovcu je 1. srpnja svečano otvorena EE info galerija namijenjena informiranju i educiranju građana o mjerama energetske učinkovitosti koje i sami mogu primjeniti u kućanstvu ili uredu.

Svečano otvorenje EE info galerije ObrovacEE info galerija otvorena je u sklopu projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u Republici Hrvatskoj (SGE), u koji se Grad Obrovac priključio u siječnju ove godine. Galerija sadrži niz informativno-edukativnih postera koji uključuju i informacije o provedbi SGE projekta u gradu, te razne brošure EE projekta. Osim u info galeriji zainteresirani građani mogu dobiti više informacija i na UNDP-ovoj internet stranici i besplatnom info telefonu 0800 200 170, radnim danom od 9 -17 sati.

Već postojeći EE ured prati potrošnju energenata u četiri gradska objekta, a od srpnja počinje i s redovitim unosom tjednih i mjesečnih očitanja u nacionalni Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE), koji će omogućiti još kvalitetnije praćenje i provedbu različitih analiza. Uz to, trenutno je u provedbi i energetski pregled zgrade Gradske Uprave koji u cilju ima izradu energetskog certifikata, a pripremaju se i preostala tri objekta, izjavila je Vesna Karamarko, voditeljica EE ureda.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     Obrovac      EE info galerija      UNDP      SGE      ISGE
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?