Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Končar i Litostroj opremaju hidroelektranu u Sloveniji E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 17 Prosinac 2013 17:40

Konzorcij Končar-Inženjering za energetiku i transport (KET) i Litostroj iz Slovenije su ugovorili isporuku elektrostrojarske opreme za hidroelektranu Brežice u Sloveniji.

Vrijednost ugovora je 36,5 milijuna eura, a potpisan je jučer u Sevnici od strane direktora tvrtke Hidroelektrarne na Savi (HESS) i direktora konzorcija Litostroj Powera.

HE Brežice će biti peta hidroelektrana na donjem toku Save, te će imati instaliranu snagu od 50,7 MW i godišnju proizvodnju od 168 GWh. Končar će za projekt proizvesti i isporučiti tri generatora pojedinačne snage 21,5 MVA s pripadajućim sustavima uzbuda i sustavima monitoringa. Ugovor uključuje isporuku, montažu i puštanje u pogon.

Izvor: http://liderpress.hr

Tags:     hidroelektrana      brežice      slovenija      končar      ket      litostroj
 
Komentari (2)
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
2Subota, 31 Listopad 2020 00:14
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
Pozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) {/}
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
1Petak, 30 Listopad 2020 23:55
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVOPozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) ;

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?