Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti objavio nekoliko javnih natječaja E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 01 Travanj 2014 21:46

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u tijeku ima nekoliko otvorenih natječaja za sufinanciranje projekata u sektoru energetike.

Popis svih natječaja može se pronaći na web stranicama FZOEU. Između ostaloga se radi o Javnom natječaju za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. Ovisno o vrsti projekta financirati će se od 40% do 80% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja.

Drugi otvoreni natječaji u energetici su: Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada i Javni natječaj za sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu.

Također su otvoreni i slijedeći javni pozivi: Javni poziv za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za neposredno sufinanciranje programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, Javni poziv za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za neposredno sufinanciranje programa korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama,  Javni poziv za neposredno sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za projekte energetski učinkovite i ekološke javne ili vanjske rasvjete, Javni poziv za neposredno sufinanciranje energetskih pregleda javne rasvjete, Javni poziv za neposredno sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za projekte energetske učinkovitosti u industriji, Javni poziv za neposredno financiranje izrade projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama i Javni poziv za neposredno financiranje energetskih pregleda i energetskog certificiranja postojećih višestambenih zgrada.

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?