Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Prijave za GEA-in natječaj E-mail
Autor Iva Zelenko   
Nedjelja, 01 Travanj 2012 09:03

Drugu godinu za redom Udruženje za geotermalnu energiju, GEA, je objavilo natječaj za prijavu radova sa područja geotermalne energije. Prošlogodišnji uspjeh i veliki broj prijava inovatora i developera diljem svijeta potaknuo je udruženje da i ove godine objavi natječaj za nove radove.

Imperial Valley, Kalifornija

Ove godine nagrade će se dodjeljivati za nekoliko kategorija:

  • Tehnološki napredak – nagrada će biti dodjeljena pojedincu ili kompaniji koja razvije novu, inovativnu tehnologiju koja bi mogla unaprijediti sam razvoj geotermalne energije;
  • Upravljanje okolišem – nagrada će biti dodjeljena pojedincu ili kompaniji koja pokaže izuzetnu suradnju s okolišem, odnosno očuvanje okoliša, korištenjem geotermalnih sustava. Nagrada će biti dodjeljena u suradnji sa Institutom za okoliš i energetske studije (EESI);
  • Ekonomski razvoj – nagrada će biti dodjeljena pojedincu ili kompaniji koja je značajno doprinjela razvoju lokalnog, ragionalnog ili svjetskog tržišta kroz razvoj geotermalnih sustava.

Rok za prijavu nominacija je 25. svibnja, a prijavu je potrebno ispuniti ovdje. Finalisti će biti objavljeni u lipnju, a pobjednicima će nagrade biti dodjeljene na svečanoj večeri na skupu, GEA National Geothermal Summit 2012, 7. kolovoza.

 

Izvor: http://www.geo-energy.org/

Tags:     geotermalna energija      natječaj      razvoj      dodjela nagrada
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?