Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GRC objavio natječaj za amatersku fotografiju 2012. godine E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 24 Travanj 2012 21:26

Vijeće za geotermalnu energiju (Geothermal Resources Council (GRC)) objavilo je održavanje godišnjeg amaterskog fotografskog natječaja za 2012. godinu vezano za geotermalnu energiju. Cilj natječaja je prikupiti i prikazati kvalitetne fotografije geotermalne energije diljem svijeta.

Geotermalna energija

Na natječaj je moguće poslati fotografije koja prikazuju bilo koja područja geotermalne energije, kao što su: proizvodnja geotermalne energije, EGS, izravna upotreba ili geotermalne toplinske pumpe. To uključuje i ispitivanje bušotine, samo bušenje, rad geotermalne opreme, najnovija oprema, izgradnja elektrane, te same lokacije i manifestacije na površini. Krajnji rok za prijavu radova je 31. kolovoz 2012. godine, a više o samim uvijetima i prijavi moguće je pronaći ovdje.

Pobjednici će biti objavljeni na godišnjem sastanku GRC Annual Member Meeting and Awards Luncheon, koji će biti održan 3. listopada u Nevadi, S.A.D.. Tema ovogodišnjeg sastanka je Geotermalna energija: pouzdana, obnovljiva, globalna (Geothermal: Reliable, Renewable, Global).

 

Izvor: http://thinkgeoenergy.com/

Tags:     geotermalna energija      GRC      fotografski natječaj
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?