Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

EU raspravlja o fotonaponu iz Kine E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 19 Rujan 2012 15:42

AFASE (Alijansa za dostupnu solarnu energiju) je pozvala sve zainteresirane strane da se registriraju kod Europske komisije kao stranke članice solarne industrije u Europi u vezi istrage Europske komisije o solarnim proizvodima iz Kine.

AFASE poziva na registraciju do ovog petka kako bi se poslao jaki signal Europskoj komisiji da organizacija želi svoj glas u cijelom procesu. Time se osigurava i pravo na sve informacije, te pravo na sastanak sa jedinicom zaduženom za istraživanje Uvoza ispod tržišne cijene. Registracijom se ostvaruje pravo da se podijele vaše zabrinutosti oko utjecaja potencijalnog protekcionizma na vaše poslovanje.

AFASE je grupa tvrtki koja je aktivna u solarnom sektoru u Europi te ima oko 120 članova iz svih sektora od dobavljača sirovina do developera, proizvođača opreme i instalatera. Alijansu čije članice imaju godišnju zaradu od preko 7,5 milijardi eura, a osnovana je s ciljem da Europske tvrtke za solarnu energiju budu kompetitivne i dostupne. Glavin ciljevi AFASE je otvoreno tržište i slobodna trgovina, te su strogo protiv ikakvog protekcionizma.

Više informacija o registraciji i samoj organizaciji možete naći ovdje.

Tags:     fotonapon      solar      kina      europska komisija      afase
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?