Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Rezultati istraživanja o solarnoj energiji E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 28 Listopad 2010 15:57

Njemački časopis Photovoltaics nedavno je proveo istraživanje među svojim čitateljima o solarnoj energiji. Neka od pitanja istraživanja bila su: gdje je najbolje započeti kompaniju koja bi se bavila solarnom energijom, koja je najbolja lokacija gdje bi se mogli instalirati solarni paneli, te gdje je najlakše naći posao u solarnoj industriji?

Rezultati ovih anketa pokazali su da čitatelji misle kako je najbolje započeti kompaniju na mjestima gdje je moguće odmah i distribuirati solarnu energiju, pa su tako najviše glasova dobile SAD, Njemačka, i Kina.

kompanije

Najbolja lokacija za postavljanje solarnih panela, prema riječima čitatelja, su veliki pustinjski predijeli, vrhovi zgrada i nebodera u gradovima, te krovovi kućanstava.

postavljanje solara

Što se zapošljavanja tiče, čitatelji očekuju naći posao u Njemačkoj, SAD, i Kini, no na ovo pitanje veliki broj odgovorio je da ne zna gdje su najveći izgledi pronaći posao u solarnoj industriji, pa možemo pretpostaviti kako solarna industrija ima još mnogo posla na informiranju ljudi o svojem razvoju.

solarni poslovi

 

Izvor: www.electroiq.com

Tags:     solarna energija      istraživanje      ankete      Photovoltaics
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?